[skb_career_standard_hero images=”22248″]
[skb_career_standard_breadcrumbs][skb_career_standard_heading title=”Här är våra lediga jobb”][skb_career_standard_preamble preamble=”SKB:s uppdrag är att på ett säkert sätt ta hand om det radioaktiva avfallet från de svenska kärnkraftverken. Tillsammans ska vi bygga ett av världens första slutförvarssystem för använt kärnbränsle. För att lyckas med vårt uppdrag kommer vi att behöva många olika kompetenser inom en rad områden.”]

På den här sidan hittar du information om alla de tjänster som vi för närvarande har behov av.

Tre stora byggprojekt planeras

SKB:s uppdrag är att på ett säkert sätt ta hand om det radioaktiva avfallet från de svenska kärnkraftverken. Vårt uppdrag är långsiktigt och vi planerar att genomföra tre stora komplexa byggprojekt i Oskarshamns och Östhammars kommuner.

1500 jobb

Sammanlagt är det en investering på 19 miljarder kronor och på sikt kommer projekten att skapa 1500 jobb. Så snart de tillstånd vi behöver är på plats, kommer vi att börja bygga. Då kommer vi att behöva bli betydligt fler och en mängd olika kompetenser kommer att behövas.

Håll dig uppdaterad

Förberedelser inför byggstart har påbörjats och därför har SKB ett rekryteringsbehov redan nu. Är du intresserad av att arbeta inom SKB, besök vår webbplats regelbundet. Alla våra lediga tjänster utannonseras här.

Information med anledning av coronapandemin

På grund av den rådande coronapandemin har förutsättningarna för våra rekryteringar tillfälligt ändrats. När vi är tillbaka i ordinarie läge kommer vi att behöva rekrytera inom flera olika områden, bland annat inom bygg, berg, drift och underhåll samt ämnesexpertis.

[skb_career_standard_nav postid=”15331″]
[betterworkpuff title=”Våra lediga jobb” link=”url:https%3A%2F%2Fskb.se%2Fjobba-med-skb%2Fvara-lediga-jobb|||” count=”20″]Just nu har vi inga lediga tjänster. Du kan gå till Jobba hos oss för att se hur det är att arbeta hos SKB.[/betterworkpuff]
[factbox_puff]

Det går att prenumerera på listan av lediga jobb hos SKB genom ett så kallat RSS-flöde. Använd länken i RSS-loggan ovan.

Läs mer om vad RSS är på Wikipedias webbsida.[/factbox_puff]

Senast granskad: 22 april 2020