[skb_career_heading title=”Studentkalender”][skb_career_preamble preamble=”Vi på SKB välkomnar samarbeten med studenter och besöker gärna lärosäten där vi får möjlighet att träffa våra framtida kollegor.”]

Här hittar ni oss 2023

9 maj SKB deltar på jobbfestivalen ”Drömarbetsstaden” i Uppsala på torget utanför Studenternas vid Brasserie 21 och på dansbanan. Vi har en monter i ett tält och informerar om SKB:s verksamhet och ser fram emot att möta morgondagens arbetskraft.
8 maj SKB, Scania och AB POD arrangerar en fadderklassdag på Oscarsgymnasiet med inbjudna aktörer från Linnéuniversitetet, NOVA och Arbetsförmedlingen.
20 april Jenny Alexandersson och Richard Grönlund representerar SKB på Framtidsdagen på Ol-Andersskolan i Skärplinge.
19 april Petter Olsson och Kajsa Engholm håller presentation i ämnet Hållbarhet för Etecs automationsingenjörsutbildning.
23 mars Kajsa Engholm deltar för SKB:s räkning på Yrkesmässan i Tierp. Olika aktörer kommer att finnas på plats så som företag inom olika branscher, TeknikCollege Uppland, kommunens olika verksamheter, ungdomar från Högbergsskolans olika program, Högskolan i Gävle med flera.
14 mars Kajsa Engholm håller en föreläsning om SKB på Etec i Oskarshamn.
8 mars Claudia Sanchez Elias och Hanna Karlsson deltar i Tjejkväll på Geosektionen på Luleå Tekniska Universitet.

Är ni intresserade av att komma i kontakt med oss på SKB kan ni kontakta Kajsa Engholm eller Hanna Karlsson så kan vi diskutera möjliga upplägg för ert universitet eller högskola.

Kontakt, Östhammar
För mer information för Östhammar, vänligen kontakta Hanna Karlsson.
Kontakt, Oskarshamn
För mer information för Oskarshamn, eller för att boka ert besök, vänligen kontakta Kajsa Engholm.

Senast granskad: 15 maj 2020